Cilt Bakımı

Yüz Radyofrekans Uygulaması Nedir?

Yüz radyofrekans uygulaması; cildinizde kontrollü bir yaralanma oluşturmak için ısı enerjisi kullanan, invazif olmayan bir tedavidir ve bu da, cildin sıkılığından ve pürüzsüzlüğünden sorumlu iki temel protein olan kollajen ve elastin üretimini harekete geçirir.

Herhangi bir yaralanmada olduğu gibi, ister büyük bir kesik ister küçük bir çizik olsun, vücudunuz yarayı iyileştirmek için fazla mesai yaparak daha taze, daha yeni, daha sıkı bir cilt ortaya çıkarır.

Tüm Yüz Radyofrekans Uygulamaları Aynı mı?

HAYIR! Bir sürü farklı radyofrekans tedavisi vardır ve verdikleri enerji düzeyine ve cilde nüfuz ettikleri derinliğe bağlı olarak farklı sonuçlar sağlayabilirler. Bazı radyofrekans yüz bakımları, daha basit yüz bakımlarıdır. Bu nazik radyofrekanslı yüz bakımları yüzeysel olarak anlık ama kısa süreli bir şekillendirici etki yaratırlar.

Diğer radyofrekans yüz tedavileri daha yoğun olabilir.Bu prosedürler, yalnızca lisanslı tıp uzmanları tarafından bir dermatolog veya plastik cerrahın ofisinde gerçekleştirilmelidir ve daha yüksek yoğunlukları nedeniyle, daha belirgin ve daha uzun süreli kaldırma ve sıkılaştırma sağlayabilirler.

Radyofrekans, mikroiğneleme ile birleştirildiğinde cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmede, gözeneklerin ve akne izlerinin görünümünü en aza indirmede ve ince çizgileri yumuşatmada harikadır.

Ne Sıklıkla Radyofrekans Yüz Bakımı Yaptırılır?

Bir tedaviden sonra cildinizde fark gözlemlenebilir ancak çoğu doktor en iyi sonuçlar için bir ay arayla üç radyo frekans veya RF mikro iğneleme tedavisi önermektedir. Üçüncü tedaviden sonra, faydaları uzatmak için yıllık bakım yapılabilir.

Yüz Radyo Frekans Bakımı Güvenli mi?

Radyofrekans ve RF mikro iğneleme cilt tonlarının çoğu için (koyu veya bronz ten dahil) güvenlidir. Yara izi veya cilt renginin solması gibi olumsuz yan etkiler yaşama olasılığı minimumdur.

Tedavi iltihabı daha da kötüleştirebileceğinden, aktif akne, kist veya inanılmaz derecede hassas veya reaktif cilde sahip olanlar için ise uygun değildir.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Beslenme

Taze Kişniş Tadı Neden Sabun Gibi?

Taze kişnişin sabun gibi algılanmasının temel nedenleri genetik yatkınlık, kimyasal bileşim, kültürel alışkanlıklar ve psikolojik…

30 dakika önce
  • Beslenme

Sahte Zeytinyağı İçinde Ne Var?

Zeytinyağı, sağlıklı yaşamın önemli bir parçası olmasına rağmen, piyasada sahte ürünlerle karşılaşma riski bulunmaktadır. Sahte…

23 saat önce
  • Sağlık

Ruj Sağlığa Zararlı mı?

Rujların sağlığa zararlı olup olmadığı, içeriklerinde kullanılan maddelere ve kullanım alışkanlıklarına bağlıdır. Doğal ve kaliteli…

4 gün önce
  • Sağlık

Lip Balm Bağımlılık Yapar mı?

Lip balm doğru şekilde kullanıldığında dudak sağlığı için faydalıdır. Ancak aşırı kullanım, psikolojik bir alışkanlık…

4 gün önce
  • Sağlık

Brassaiopsis Glomerulata Nedir? Faydaları

Brassaiopsis glomerulata, özellikle Güneydoğu Asya’da, Vietnam ve Çin gibi bölgelerde yetişen bir bitki türüdür. Araliaceae…

5 gün önce
  • Sağlık

Butea Superba Nedir? Butea Superba Faydaları

Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…

2 ay önce