Botoks

Baby Botoks ile Normal Botoks Arasındaki Fark Nedir?

Baby botoks; daha doğal ve eşit bir görünüm elde etmek için daha az birimin daha kesin ve yüzeysel olarak enjekte edildiği bir mikro enjeksiyon tekniğinin adıdır.

Bu uygulamada standart botoks uygulamasında olduğu gibi kas tamamen gevşetilmez. Bu da yüzünüzün hala doğal esnekliğine sahip olabileceği anlamına gelir.

Baby Botoks ile Normal Botoks Arasındaki Fark Nedir?

Baby botox ile:

  • Daha doğal bir görünüm,
  • Normal botokstan daha az yan etki,
  • Yüz hareketlerinin korunması,
  • Kırışıklık oluşumunun önlenmesi,
  • Çenedeki gerilimin serbest bırakılması vadedilir.

Baby Botox, yüze daha küçük miktarlarda yayılır ve yaşlanma karşıtı önlemlere bir adım önde başlamak isteyenler veya daha açık çizgilere sahip kişiler için en daha uygun olabilir.

Bu uygulama giriş seviyesi için harika bir tedavi olsa da,  aynı zamanda “doğal” bir görünüm istemeyen herkes için daha iyi bir tercihtir.

Baby Botoks genç hastalarda veya daha az belirgin/kazınmış çizgilere sahip hastalarda en iyi sonucu verir.

Bu nedenle, daha derin çizgileriniz varsa, normal Botox’u tercih etmeniz daha iyi olabilir. Çok derin çizgilerde aby botox istenen sonucu vermeyebilir.

Baby botoksun bir diğer faydası da normal botoksa göre yüz ve vücutta daha fazla bölgede kullanılabilmesidir.

Geleneksel botox, kaş çatma çizgilerine, alına ve kaz ayaklarına olağan alanlara odaklanır. Ancak baby botox, pek çok alanda biraz kaldırma ve sıkılık sağlamak için de kullanılabilir.

Baby Botoks Zararları Neler?

Her iki botoks türünün de yan etkileri oldukça benzerdir. Zaten genel olarak güvenli bir deneyim olsa da, Baby Botox’un normal tedavilerden bile daha az yan etkisi vardır. Bunlar, enjeksiyon bölgelerinin çevresinde morarma, asimetrik sonuçlar ve daha fazlasını içerebilir.

Normal botoks enjeksiyonlarında olduğu gibi, enjeksiyon yanlış yapılırsa veya yer değiştirirse, potansiyel olarak kaş veya göz kapağı düşüklüğü riski vardır. Ancak baby botoxta daha az ünite kullanıldığı için bu risk daha azdır.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Sağlık

Butea Superba Nedir? Butea Superba Faydaları

Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…

4 hafta önce
  • Sağlık

Huanarpo Macho tozu Nedir? Etkileri

Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…

4 hafta önce
  • Beslenme

Kimyon Neye İyi Gelir?

Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…

1 ay önce
  • Ritüel

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra Yogası Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…

1 ay önce
  • Sağlık

Cyanocobalamin Nedir?

Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…

1 ay önce
  • Sağlık

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir?

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…

1 ay önce