Dirseklerde kuruluk, kabuklanma, beyaz pullanma hatta kaşıntı ve kabarıklıklardan mı şikayetçisiniz?
Bu yazımızda kuru ve kabuklanmış dirsek ve hatta dizler için neler yapabileceğimize bir göz atalım!
Son olarak dirsekleriniz için cilt bakımı dışında da alabileceğiniz önlemler vardır ve bunlar da önemlidir. Bu noktada dirsekler üzerine baskı yapmamak ekstra önemlidir. Çalışırken, masa başında otururken veya televizyon izlerken düşüncesizce dirseğinize yaslanmamaya çalışın. Bölgeye ne kadar çok baskı uygularsanız, bu durumu o kadar kötü hale getirecektir.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…
Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…
Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…
Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…
Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…
Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…