Diyet

GM Diyeti Kaç Kilo Verdirir?

GM diyeti, General Motors şirketi tarafından oluşturulan bir diyet programıdır ve 7 gün boyunca uygulanması önerilir. General Motors diyeti olarak da bilinir.

Diyet programı, hafta boyunca farklı yiyecek gruplarına odaklanarak vücudunuzda fazla kilo vermenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. İşte GM diyeti planı:

Gm Diyet Planı

  1. Gün: Meyveler
  • Gün boyunca yalnızca meyve tüketilir. Muz, üzüm ve kavun gibi yüksek şeker içeren meyveler hariç tüm meyveler tüketilebilir.
  1. Gün: Sebzeler
  • Gün boyunca yalnızca sebzeler tüketilir. Patates gibi nişasta içeren sebzeler hariç tüm sebzeler tüketilebilir.
  1. Gün: Meyve ve sebzeler
  • Gün boyunca hem meyveler hem de sebzeler tüketilir. Muz, üzüm ve patates gibi nişasta içeren sebzeler hariç tüm meyveler ve sebzeler tüketilebilir.
  1. Gün: Muz ve süt
  • Gün boyunca 6 adet muz ve süt tüketilir. Tam yağlı süt önerilir.
  1. Gün: Domates ve et
  • Gün boyunca domates, et ve protein kaynakları tüketilir. Yağsız et, tavuk ve balık tüketebilirsiniz. Bu gün ayrıca bol miktarda su içmelisiniz.
  1. Gün: Et ve sebzeler
  • Gün boyunca yağsız et, tavuk, balık ve sebzeler tüketilir.
  1. Gün: Pirinç, sebzeler ve meyveler
  • Gün boyunca kahverengi pirinç, sebzeler ve meyveler tüketilir.

GM diyeti boyunca tatlı, çikolata, alkollü içecekler ve işlenmiş gıdalar gibi yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmanız önerilir. Ayrıca, bol miktarda su içmeniz, yeşil çay ve limonlu su tüketmeniz de önerilir.

Ancak, GM diyeti sadece 7 gün boyunca uygulanması önerilir ve uzun süreli bir diyet olarak kullanılmamalıdır. Diyet programına başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

GM Diyeti Kaç Kilo Verdirir?

Hafta boyunca farklı yiyecek gruplarına odaklanarak vücudunuzda fazla kilo vermenize yardımcı olmayı amaçlayan bu programda ne kadar kilo vereceğiniz kişisel faktörlere ve uygulama süresine bağlı olarak değişebilir.

GM diyeti programının web sitesinde, hafta boyunca uygulandığında 5-8 kilogram arası bir kilo kaybı sağladığı iddia edilmektedir. Ancak bu kayıp diğer faktörlerden de etkilenebilir, örneğin kişinin başlangıç kilosuna ve yaşam tarzına, ne kadar fiziksel aktivite yaptığına ve diğer beslenme faktörlerine bağlı olarak farklılıklar gösterebilir.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Sağlık

Butea Superba Nedir? Butea Superba Faydaları

Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…

4 hafta önce
  • Sağlık

Huanarpo Macho tozu Nedir? Etkileri

Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…

4 hafta önce
  • Beslenme

Kimyon Neye İyi Gelir?

Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…

1 ay önce
  • Ritüel

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra Yogası Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…

1 ay önce
  • Sağlık

Cyanocobalamin Nedir?

Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…

1 ay önce
  • Sağlık

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir?

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…

1 ay önce