Hangi Taşlar Suya Girmez?
Taşlarınızdan en yüksek verimi alabilmek için onları sık sık temizlemeniz gerekir. Ancak elbette her taş aynı biçimde temizlenmemektedir.
Örneğin, suya girebilen bazı kristaller ve suya giremeyen bazı kristaller vardır. Bu da tüm kristallerinize temizleme banyosu yapmanın yarardan çok zarar getirebileceği anlamına gelir.
Pek çok insan ruhlarını yatıştırmak için kristallerin iyileştirici titreşimlerine güvenir, ancak bu taşlar çoğu zaman mevcut sahibine gelmeden önce uzun mesafeler kat eder. Bu fiziksel yolculuğun her bölümü, taşı sizin için yararlı olmayabilecek titreşimlere maruz bırakır.
Şifa uygulamalarının bir parçası olarak kullanıldığında, kristaller olumsuzlukları emer. Bu nedenle de onları temizlemek ve yeniden şarj etmek önemlidir.
Taşlar temizlenmezse etkileri azalır dahası sağlanmak istenen tam aksi bir etkiye neden olabilir.
Suya girebilen kristaller şunları içerir:
Bu kristaller suya maruz kaldıklarında dağılmaz, renkleri solmaz veya parlaklıklarını kaybetmez. Bu nedenle de su geçirmez olarak kabul edilirler.
Şimdi suyla temas etmemesi gereken bazı taşlara bakalım:
Bu hasar genellikle geri döndürülemez olduğundan, hangi kristallerin suyla temas edemeyeceğine dikkat etmek önemlidir.
Akik gibi kaplan gözü de suya temasında sakınca olmayan taşlardan bir tanesidir.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…
Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…
Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…
Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…
Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…
Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…