Keçiboynuzu şifa dol bir meyve. Pekmezi, özü, şurubu, tozu, unu, suyu yapılıyor. Her hali ile faydalı, her hali ile şifalı!
Keçiboynuzu süt ve süt ürünleriyle tüketildiğinde faydası çok artıyor. Elbette düzenli kullanım da çok önemli bir husus!
Peki bu boynuz şekilli meyvenin faydaları neler?
Dünyadaki meyveler arasında en sert çekirdeğe sahip keçi boynuzu çekirdeğini diş ile kırmak imkansızdır. Fakat bu sert çekirdeğin faydaları çok fazladır.
Bu nedenle bu çekirdekler taş değirmenlerde keçiboynuzu unu Şimdi Satın Al ve keçiboynuzu tozu Şimdi Satın Al olarak öğütülerek kullanılır.
Bu işlem esnasında keçiboynuzu ve keçiboynuzu çekirdeği bir arada öğütülür.
Keçiboynuzu özü, keçi boynuzu meyvesinin tüm faydalarının yoğunlaştırılmış hali gibidir.
Soğuk pres, ışıl işlem görmemiş, şeker ilavesiz keçi boynuzu özü makbul olandır. Şimdi Satın Al
Keçiboynuzu pekmezi, sütten tamtamına 3 kat daha fazla kalsiyum içermektedir. Kemik erimesi ve kansızlığının 1 numaralı düşmanıdır.
Geleneksel Harnup Pekmezinden, kahvaltılarda sadece 1-2 tatlı kaşığı kadar yiyerek günlük kalsiyum ve fosfor ihtiyacınızın tamamını karşılayabilirsiniz. Şimdi Satın Al
Keçi boynuzu ve Keçi boyunuzu ürünlerinin en doğalını, tazesini, yerinden, yöresinden, Ege’den satın almak için tıklayın!
Güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Çin geveni (Astragalus membranaceus), geleneksel Çin tıbbında önemli bir bitki olup, bağışıklık sistemini destekleyici ve…
Antep fıstığı ile hazırlanan bu tarif, hem lezzeti hem de görselliğiyle özel günlerde fark yaratır.…
Babassu yağı, hafif yapısıyla dikkat çeken, saçı nemlendiren, onaran ve elektriklenmeyi azaltan doğal bir yağdır.…
Kıvırcık nane (Mentha spicata) çayı, bilimsel araştırmalarla desteklenen doğal bir yöntem olarak, Polikistik Over Sendromu…
Kimchi baharat karışımı, Kore mutfağının vazgeçilmez bir öğesi olan kimchi’ye otantik lezzetini kazandırır. Gochugaru, balık…
Taze kişnişin sabun gibi algılanmasının temel nedenleri genetik yatkınlık, kimyasal bileşim, kültürel alışkanlıklar ve psikolojik…