Kulak akıntısı, kulak yolundan gelen sıvı veya balmumudur. En yaygın nedenlerinden biri vücudun kulak yolunu temizlemeye çalışırken ürettiği balmumudur. Diğer nedenler arasında kulak enfeksiyonları, yabancı cisimlerin kulak içine girmesi veya travma yer alabilir.
2. Kulak Akıntısının Belirtileri Nelerdir?
3. Kulak Akıntısı Nasıl Teşhis Edilir?
4. Kulak Akıntısı Nasıl Tedavi Edilir?
5. Kulak Akıntısını Nasıl Önleyebilirim?
Kulak akıntısı, farklı nedenlerle ortaya çıkabilen bir rahatsızlıktır. Bu nedenle, kulak akıntısı yaşadığınızda bir doktora danışmanız önemlidir. Doktor, nedeni belirleyip uygun tedaviyi önerecektir. Kendi kendinize kulak temizliği yapmaktan kaçının ve kulak sağlığınıza dikkat edin.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…
Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…
Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…
Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…
Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…
Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…