Kulak akıntısı, kulak yolundan gelen sıvı veya balmumudur. En yaygın nedenlerinden biri vücudun kulak yolunu temizlemeye çalışırken ürettiği balmumudur. Diğer nedenler arasında kulak enfeksiyonları, yabancı cisimlerin kulak içine girmesi veya travma yer alabilir.
2. Kulak Akıntısının Belirtileri Nelerdir?
3. Kulak Akıntısı Nasıl Teşhis Edilir?
4. Kulak Akıntısı Nasıl Tedavi Edilir?
5. Kulak Akıntısını Nasıl Önleyebilirim?
Kulak akıntısı, farklı nedenlerle ortaya çıkabilen bir rahatsızlıktır. Bu nedenle, kulak akıntısı yaşadığınızda bir doktora danışmanız önemlidir. Doktor, nedeni belirleyip uygun tedaviyi önerecektir. Kendi kendinize kulak temizliği yapmaktan kaçının ve kulak sağlığınıza dikkat edin.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
DIM (Diindolilmetan), turpgiller ailesine ait sebzelerde doğal olarak bulunan bir bileşiktir ve hormon dengesini destekleyici…
Düşük östrojen, yaşlanmanın doğal bir parçasıdır ve sıcak basmaları, ruh hali değişimleri ve kemik kaybı…
Low estrogen is a natural part of aging that can lead to symptoms like hot…
Bergamot kabuğu, sağlık, mutfak ve cilt bakımı gibi birçok alanda fayda sağlayan çok yönlü bir…
Deodorantlarda kullanılan alüminyum bileşikleri, antiperspirant özelliği sayesinde terlemeyi azaltır. Ancak, meme kanseri, Alzheimer hastalığı, hormonal…
Evde kullandığınız bazı ürünler sağlığınız üzerinde ciddi riskler oluşturabilir. Kokulu mumlar ve yapay oda kokuları,…