Labradorit taşı genellikle mordan gri maviye, yeşile, sarıya ve kahverengiye kadar değişen renklerde göz alıcı, özel bir doğal taştır. Mineralin inci gibi bir parlaklığı vardır. Bu taş, cesaret ve tasavvuf taşı olarak bilinir.
Kendini sakinleştirmeye, sanatsal hırsa, kozmik enerjiye ve kendi zihinsel berraklığımızı arttırmaya giden yolu gösteren bir taştır. Ayrıca;
Çakralar – Boğaz Çakrası, Üçüncü Göz Çakrası , Taç Çakrası
Burç – Aslan , Akrep , Yay
Gezegeni – Uranüs
Elementi – Su
Sayısal Titreşim – Sayı 6
Tipik renkler – Soluk yeşil, mavi, renksiz, gri-beyaz: yanardöner mavi veya altın rengi parıltılarla
Labradorit, zihinsel berraklığı arttırdığı ve dönüşümü sağladığı bilinen mistik bir değerli taştır. İçsel bilgeliğe ve daha derin sezgiye açılan kapımız olan üçüncü göz çakrasına bağlı bir kristaldir . Labradorit aynı zamanda psişik yetenekleri geliştirmeye yardımcı olmakta da harikadır ve kendine ve evrene olan inancın yanı sıra yaratıcılığı da teşvik edebilir.
Paylaşması gereken en yüksek düzeyde enerjiyi yayabilmesi için Labradorit değerli taşınızı temiz ve berrak tutmak önemlidir. Kötü duyguları silmek ve negatif enerjileri dağıtmak için çok fazla iş yaptıklarından, tüm değerli taşlar düzenli olarak temizlenmelidir.
Bir su taşı olan Labradorit, suyun dokunuşundan çekinmez ve bu, onu temiz tutmanın en basit ve en iyi yollarından biridir. Labradoritinizi suyun altında tutun ve gerekirse iyice duruladığınız sürece biraz sabun kullanarak iyice temizleyin. Bu, taşınızı toplanan tüm negatif enerjilerden temizleyecek ve onu parlak tutacaktır
Sert bir taştır, bu da bazı daha kırılgan değerli taşlar gibi kolayca kırılmayacağı anlamına gelir. Labradorit değerli taşının pürüzsüz yüzeyinin onu çizilmelere daha yatkın hale getirebileceğini ve aynı zamanda toz toplayabileceği anlamına geldiğini belirtmekte fayda vardır.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…
Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…
Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…
Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…
Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…
Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…