Doğal Taş

Lepidolit Taşı Nasıl Temizlenir? Faydaları

Lepidolit Taşı Nasıl Temizlenir?

Lepidolit mika grubundan bir fillosilikat mineralidir. Lavanta renginden dolayı ilk olarak Lilalite olarak adlandırılmıştır. Lila ve pembe ve hatta mor gri tonlarında olabilir.

 Lepidolitin duygusal dengeye ve iç huzura yardımcı olduğuna inanılır. Ayrıca:

  • EMF’lerden korur
  • Adet döngülerini düzenlemeye yardımcı olabilir.

Manevi anlamda Lepidolit inanılmaz bir enerji temizleyicidir ve çakraları parlak ve bereketli bir dengeye getirmek için çalışmaya her zaman hazırdır.

Maneviyat açısından zengin olan Lepidolit Taşı; Kalp Çakrası , Üçüncü Göz Çakrası ve Taç Çakrasındaki tıkanıklıkları temizlemeye yardımcı olabilir. Bu üç çakra, daha yüksek düzlüklerle ilahi bağlantı için ihtiyacımız olan kapılardan bazılarıdır.

  • Kalbi, üçüncü gözü ve taç çakrayı dengeler.
  • Bedeni, zihni ve ruhu dengeye getirir.

Lepidolit neye iyi gelir?

Lepidolit bedeni, zihni ve ruhu sakinleştirmek için muhteşem bir taştır. Sık sık stresli veya endişeli hisseden biriysenız, sizi anında dengeye kavuşturacaktır.

Ayrıca taç, üçüncü göz ve kalp çakrasındaki tıkanıklıkları temizlemek için de kullanılabilir. Lepidolit aynı zamanda EMF’lerin olumsuz etkilerini azaltmak için de kullanılabilir.

Suya Girer mi?

Lepidolit, Mohsertlik ölçeğinde 2,5-3 gibi düşük bir puana sahip yumuşak bir taştır. Bu, ıslanmaması gereken bir mücevher olduğu anlamına gelir. Lepidolitin suda zamanla parlaklığını kaybetme ve pul pul dökülme riski taşır.

Lepidolit Taşı Nasıl Temizlenir?

Tüm taşlar gibi Lepidolit de temiz tutulduğunda, şarj edildiğinde ve bir sonraki eyleme hazır olduğunda en iyi şekilde gelişir. Unutmayın, Lepidolit süper yumuşaktır, bu nedenle temizlik söz konusu olduğunda ağır tekniklerden uzak durmalısınız.

Lepidolit taşınızı güvenli ve sağlam tutmanın en iyi yollarından biri, su kullanmamak ve tütsüler ile temizleme yöntemlerine güvenmek veya saklanan enerjiyi emmeye yardımcı olmak için diğer kuvars taşlarını kullanmaktır.

Lepidolitinizin etrafına biraz temizleyici tütsü dumanı salmak için bir adaçayı demeti kullanın; bu taşınızı temiz ve şarjlı tutmak için işe yarayacaktır. Taşınızı hiçbir zaman suya sokmadığınızdan emin olun.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu 

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Sağlık

Butea Superba Nedir? Butea Superba Faydaları

Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…

4 hafta önce
  • Sağlık

Huanarpo Macho tozu Nedir? Etkileri

Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…

4 hafta önce
  • Beslenme

Kimyon Neye İyi Gelir?

Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…

1 ay önce
  • Ritüel

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra Yogası Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…

1 ay önce
  • Sağlık

Cyanocobalamin Nedir?

Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…

1 ay önce
  • Sağlık

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir?

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…

1 ay önce