Lepidolit Taşı Nasıl Temizlenir?
Lepidolit mika grubundan bir fillosilikat mineralidir. Lavanta renginden dolayı ilk olarak Lilalite olarak adlandırılmıştır. Lila ve pembe ve hatta mor gri tonlarında olabilir.
Lepidolitin duygusal dengeye ve iç huzura yardımcı olduğuna inanılır. Ayrıca:
Manevi anlamda Lepidolit inanılmaz bir enerji temizleyicidir ve çakraları parlak ve bereketli bir dengeye getirmek için çalışmaya her zaman hazırdır.
Maneviyat açısından zengin olan Lepidolit Taşı; Kalp Çakrası , Üçüncü Göz Çakrası ve Taç Çakrasındaki tıkanıklıkları temizlemeye yardımcı olabilir. Bu üç çakra, daha yüksek düzlüklerle ilahi bağlantı için ihtiyacımız olan kapılardan bazılarıdır.
Lepidolit bedeni, zihni ve ruhu sakinleştirmek için muhteşem bir taştır. Sık sık stresli veya endişeli hisseden biriysenız, sizi anında dengeye kavuşturacaktır.
Ayrıca taç, üçüncü göz ve kalp çakrasındaki tıkanıklıkları temizlemek için de kullanılabilir. Lepidolit aynı zamanda EMF’lerin olumsuz etkilerini azaltmak için de kullanılabilir.
Lepidolit, Mohsertlik ölçeğinde 2,5-3 gibi düşük bir puana sahip yumuşak bir taştır. Bu, ıslanmaması gereken bir mücevher olduğu anlamına gelir. Lepidolitin suda zamanla parlaklığını kaybetme ve pul pul dökülme riski taşır.
Tüm taşlar gibi Lepidolit de temiz tutulduğunda, şarj edildiğinde ve bir sonraki eyleme hazır olduğunda en iyi şekilde gelişir. Unutmayın, Lepidolit süper yumuşaktır, bu nedenle temizlik söz konusu olduğunda ağır tekniklerden uzak durmalısınız.
Lepidolit taşınızı güvenli ve sağlam tutmanın en iyi yollarından biri, su kullanmamak ve tütsüler ile temizleme yöntemlerine güvenmek veya saklanan enerjiyi emmeye yardımcı olmak için diğer kuvars taşlarını kullanmaktır.
Lepidolitinizin etrafına biraz temizleyici tütsü dumanı salmak için bir adaçayı demeti kullanın; bu taşınızı temiz ve şarjlı tutmak için işe yarayacaktır. Taşınızı hiçbir zaman suya sokmadığınızdan emin olun.
Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!
Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu
Çin geveni (Astragalus membranaceus), geleneksel Çin tıbbında önemli bir bitki olup, bağışıklık sistemini destekleyici ve…
Antep fıstığı ile hazırlanan bu tarif, hem lezzeti hem de görselliğiyle özel günlerde fark yaratır.…
Babassu yağı, hafif yapısıyla dikkat çeken, saçı nemlendiren, onaran ve elektriklenmeyi azaltan doğal bir yağdır.…
Kıvırcık nane (Mentha spicata) çayı, bilimsel araştırmalarla desteklenen doğal bir yöntem olarak, Polikistik Over Sendromu…
Kimchi baharat karışımı, Kore mutfağının vazgeçilmez bir öğesi olan kimchi’ye otantik lezzetini kazandırır. Gochugaru, balık…
Taze kişnişin sabun gibi algılanmasının temel nedenleri genetik yatkınlık, kimyasal bileşim, kültürel alışkanlıklar ve psikolojik…