Doğal Taş

Selestit Taşı Faydaları Neler? Nasıl Kullanılır?

Selestit Taşı (Selestin); stronsiyum sülfattan oluşan bir mineraldir. Çoğunlukla tortul kayaçlarda bulunan bir kristaldir. Pembe, soluk yeşil, soluk kahverengi, gri ve hatta renksiz olabilmesine rağmen yaygın biçimde soluk mavi veya beyaz tonlarında bulunur.

Celestite’nin anlamı zihinsel berraklık ve daha yüksek amaçtır.

Güzel yüksek titreşimlerle canlı Celestite bir kez baktığınızda kendinizi daha yüksek bir varlık düzlemine kaldırılmış gibi hissetmekten kendinizi alamazsınız. 

Bu taş zihni anında yumuşatır; bedeninize, zihninize ve ruhunuza hizmet eder.

Fiziksel Faydaları Neler?

Celestite’nin güçlü iyileştirici özellikleri ile auranızı temizleyin, zihninizdeki dağınıklığı giderin ve o tatlı iç huzurun her hücreye yayılmasına izin verin. Bu nazik ve muhteşem taş, daha çok ruhsal güçleri ile bilinir, ancak fiziksel ve göksel beden birbirine bağlı olduğundan, kesinlikle bir miktar zincirleme etki vardır. Selestit, vücudun toksinleri dışarı atmasına yardımcı olabilir ve özellikle vücudun strese bağlı rahatsızlıklardan iyileşmesine yardımcı olur. Sindirim sorunları veya sivilceler olsun, Celestites’in dokunuşu vücuda organik bir merhem gibidir. 

Selestit Taşı Nasıl Kullanılır?

Bir durugörü taşıdır; bir sakinlik dalgası arzulayanlar ve kendi ruhlarında sessiz bir yer bulmak isteyenler için idealdir. Bu amaçla selestit bir takı olarak kullanılabilir. Ayrıca meditasyon pratiğinizde, reiki şifanızda veya çakra temizliğinizde bir parça selestit kullanabilirsiniz.

Selestit Taşı Nasıl Temizlenir?

Daha yumuşak ve daha narin kristallerden biri olan Celestite, onu neşe içinde tutmak için belirli bir seviyede nazik bir özen bekler. Selestit temizliği suda durulanarak yapılabilir veya sudan kaçınmak istiyorsanız su altından geçirilebilir veya bir tuz kabına konabilir.

Kristalinizi şarj etmek için onu ay ışığına ve hatta güneş ışığına koyabilirsiniz. Renklerin solmasına veya değişmesine neden olabileceğinden, Celestite’i uzun süre doğrudan güneş ışığına maruz bırakma konusunda dikkatli olun.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Cilt Bakımı

Yağların Komedojenik (Gözenek Tıkayıcılık) Dereceleri

Doğal yağlar cilt bakımında altın çağını yaşıyor. Ancak her doğal yağ, her cilt tipi için…

1 hafta önce
  • Cilt Bakımı

Çinko Oksit Kremi Tarifi

Çinko oksit, cilt bakımında yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir, özellikle cilt tahrişi, pişikler, sivilceler, yanıklar…

3 hafta önce
  • Beslenme

Aç Karnına Sirkeli Su İçmek Doğru mu? Faydalı mı?

Elma sirkesi, sindirimi destekleyen, kan şekerini düzenleyebilen ve bağışıklık sistemine katkı sağlayabilen doğal bir fermantasyon…

3 hafta önce
  • Tarif

Oyster Sos Nerede Kullanılır?

Oyster sos (İstiridye sosu), Uzak Doğu mutfağında sıkça kullanılan, koyu renkli ve umami açısından zengin…

3 hafta önce
  • Sağlık

At Kuyruğu Otu (Equisetum Arvense) Nasıl Kullanılır?

At kuyruğu otu, silika ve mineraller açısından zengin bir bitkidir. Geleneksel tıpta kemik sağlığı, saç…

4 hafta önce
  • Cilt Bakımı

Sarı Kilin Faydaları Neler? Nasıl Kullanılır?

Sarı kil, doğal mineraller açısından zengin bir kil türüdür ve cilt bakımında, saç bakımında ve…

4 hafta önce