Doğal Taş

Sodalit Taşı Nasıl Temizlenir? Özellikleri

Sodalit taşı; opak bir şeffaflığa sahiptir ve aynı zamanda kayaç oluşturan bir mineraldir. Beyaz kalsit ile koyu mavi ve mor tonlarındadır. Sodalitin ilk anlamı iletişim ve şiirdir.

Mavi renkli bu değerli taş; adını Eski Yunanca tuz taşı anlamına gelen kelimeden alır. Bir sodalite sahip olmak fırtınalı denizden bir parçayı elinizde tutmak gibidir.

19. yüzyılda keşfedilmiştir ,korku temelli olmasa da hayatta kalma içgüdünüzü tetikleyen bir taştır.

Beyin ile kalp arasında bir denge kurmanıza yardımcı olur. Yaratıcı yönleriyle uyumlu bir hayat yaşamayı sevenler için sodalite, hayal gücünü ateşleyen ve sanatsal ifadeyi teşvik eden bir taştır.

Sodalit Taşı Faydaları Nelerdir?

Vücudu korku ve suçluluk duygusuyla en çok ilişkilendirilen zehirli titreşimlerden arındıran en güçlü kristallerden biri olarak övülen Sodalite, kendine güveni artırmak için gerekli olan güven, netlik ve duygusal zekayı getirmek için sizi daha yükseğe doğru iter.

Bu özel taş; fiziksel gücünüzü artırmaya gelince de cömerttir. Yeni başlayanlar için, bir boğaz çakrası taşıdır ve konu iletişimi güçlendirmeye geldiğinde oldukça etkilidir.

 Benlik saygısını ve içsel güveni yükseltirken, iç sesinizi daha yüksek duyumsamanıza vesile olabilir.

Sodalit Nasıl Kullanılır?

Sodaliti günlük yaşamınıza dahil etmek, zihninizi ve ruhunuzu tehlikeye atmayacak şekilde kendinizi ifade etmenin en iyi yolunu ortaya çıkarmanın mükemmel bir yoludur.

Yaratıcı tipler, uyuyan güçleri uyandırmak ve sakinleştirici bir etki ve inanılmaz düzeyde kendini kabullenme sağlamak için bu taşın tenlerine değmesini tercih edebilir.

Uykusuzluk eğilimlerine yardımcı olmak için yastığın altına da taş yerleştirilebilir ve evde Feng Shui’ye uygun olarak kullanılabilir.

Sodalit Taşı Nasıl Temizlenir?

Sodyum içeriği yüksek olan taş, ilk elementi olduğu için akan suya çok iyi tepki verir.

Zaman zaman sodalite’in rengi bulanıklaşabilir, bu da onun arınmaya ve enerji yüklemeye ihtiyacı olduğuna bir işarettir.

Aynı zamanda  taşınızı ipeğe sarmak ve onu güneş ışığında 10 dakika kadar bekletmek de temizlenmesi için seçeneklerdir.

Sodalite taşınızda gerçekten derin bir temizlik yapmak istiyorsanız, onu yüklü kaya kristalleri içeren suya yerleştirebilir ve on iki saat bekletebilirsiniz.

Bilgilendirici makalelerimizden, güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımıza Göz Atın!

Sığla Yağı Yabani Kekik İç Pikan Cevizi Günlük Reçinesi Yerel Tohumlar Tahin Susam Ezmesi Günlük Buhuru Enerji Temizliği Gökova Susamı Kantaron Yağı Adaçayı Üzerlik Tohumu

Paylaş

Güncel Makaleler

  • Sağlık

Butea Superba Nedir? Butea Superba Faydaları

Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…

1 ay önce
  • Sağlık

Huanarpo Macho tozu Nedir? Etkileri

Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…

1 ay önce
  • Beslenme

Kimyon Neye İyi Gelir?

Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…

1 ay önce
  • Ritüel

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra Yogası Nedir?

Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…

1 ay önce
  • Sağlık

Cyanocobalamin Nedir?

Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…

1 ay önce
  • Sağlık

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir?

Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…

1 ay önce