Nezleye Ne İyi Gelir?
Kış geldi, soğuklar kapıda hepimizin korkulu rüyası nezle ya da soğuk algınlığı yaygınlaştı. Peki nezle olmamak için neler yapabiliriz? Hangi meyve ve sebzeler bizi nezleye karşı korur? Grip olmadan önce hangi önlemler alınmalı?
Gelin hep beraber bu soruların cevaplarına daha yakından bakalım!
Nezleden kurtulmanın ve nezleye yakalandığımızda ondan kurtulmanın püf noktası bağışıklık sistemimizi güçlendirmektir.
Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için;
Özellikle ıhlamur, kekik ve adaçayı bağışıklık sistemini güçlendiren btki çaylarıdır. Günde siyah çay yerine yercih edeceğiniz 1-2 bardak bitki çayı sizi rahatlatır, güçlendirir.
Sallama bitki çayları yerine, dağlardan toplanan gerçek, taze ve doğal bitkileri tercih etmek gereklidir.
Şimdi Satın AlKuşburnu bünyesinde bol miktarda c vitaminin barındırır. c vitamini, bünyemizi ve immun sistemimizi destekler.Kuşburnunun şimdi tam mevsimi!
Şimdi Satın AlPortakal, limon, nar, greyfurt, mandalina sizi hastalıklara karşı korur, yüksek c vitamini ile kışı hastalıklardan uzak geçirmenizi sağlar.
Şimdi Satın AlOda sıcaklığında, sık sık ve bolca su içmek vücut direncimizi güçlendirir. Ayrıca, unutmamak gerekir ki sebepsiz baş ağrılarının bile sebebi çoğu zaman yeterince su tüketmemektir.
Günlük ağacının yağı, günlük ağacı kabuğu ve günlük reçinesi yüzyıllardır birçok hastalık için kullanılmaktadır. Ocakta kullanılmayan bir tavada ısıtıp soluyacağınız bir tutam günlük ağacı reçinesi kuru öksürükten hızlıca kurtulmanıza yardımcı olur.
Şimdi Satın AlYerli datça bademinden evde uygun fiyata ve kolayca badem sütü hazırlayabilirsiniz. Taze olarak tüketeceğiniz badem sütü, boğaz ağrılarına boğazdaki yanmalara birebirdir!
Şimdi Satın Al.3 tane yerli LİMON
.Yarım kök ZENCEFİL
.Yarım kök ZERDEÇAL
.10-15 adet top KARABİBER
.2 adet Seylan TARÇIN (Çin tarçını kullanmayınız)
.2 yemek kaşığı soğuk sıkım ZEYTİNYAĞI
.Karışımın üzerine geçecek miktarda doğal BAL
Tüm malzemeleri istediğiniz ölçülere getirip, bir kavanoza yerleştirin, üzerlerine zeytinyağını dökün ardından tüm karışımın üzerine geçecek kadar balı da kavanoza ekleyin. Karışımı bir gün dolapta dinlendirdikten sonra bitki çaylarının içine katarak ya da bir tatlı kaşığı kadar tüketebilirsiniz, karışımınızı bozulmaması ve tat kaybı olmaması için daima dolapta muhafaza ediniz.
Güncel ürün ve fiyat listelerimizden, kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize abone olabilir ve instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
Butea superba, Güneydoğu Asya’da, özellikle Tayland, Vietnam ve Hindistan gibi ülkelerde yetişen bir bitkidir. Fabaceae…
Huanarpo Macho tozu, Peru'nun yerli halkı tarafından yüzyıllardır kullanılan bir bitkisel takviye olup, Jatropha macrantha…
Kimyonun Diğer Adı Nedir? Kimyon, bilimsel adıyla Cuminum cyminum olarak bilinir. Türkçede "kimyon" olarak anılsa…
Tantra Felsefesi Nedir? Tantra felsefesi, kökleri Hindistan’a dayanan kadim bir öğreti olup, beden, zihin ve…
Cyanocobalamin, B12 vitamini olarak bilinen suda çözünen bir vitaminin sentetik bir formudur. B12 vitamini, vücudun…
Bryonopsis Laciniosa (Shivlingi) Nedir? Bryonopsis laciniosa, halk arasında Shivlingi Beej olarak bilinen, özellikle Hindistan'da geleneksel…